ZeroZeroZero

12.02.2012 kl. 23:55
Niotillfem gjorde ett inlägg om den här superviktiga dokumentären. Äckelsanningar om kroppen i media. Att se den är att se samhället i spegeln en aning, och vackert är inte så vackert trots allt.

Det är självbedrägeri att tro att man inte påverkas av budskapen som finns runt oss hela tiden - annars skulle väl knappast modeströmningar och populärkultur möjligen kunna existera. Hur sådana här budskap tillåts utgöra norm är en annan fråga.
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:
Den var verkligen sevärd, jag sög i mig vartenda ord. Länkade till den på min facebook-sida och folk orkade faktiskt se den (inte alltid människor orkar klicka på alla länkar som sätts ut), och den fick mycket bra respons av andra också! Tackar för det. :)
astrid04.04.12 kl. 23:00
Roligt att du såg den! Och fint att den sprids och väcker reaktion. Det är viktigt att folk vaknar upp och blir medvetna. Vi skall inte behöva acceptera läget, men jag anar att en förändring i reklamindustrin måste kanske komma nerifrån. Steg ett är att sluta svälja allt med hår och hull och ifrågasätta när kvinnokroppen skall sluta utgöra internationell valuta.
07.04.12 10:56